Ballkoni Dajtit - Balkony of Dajt

Restoranti - Ballkoni Dajtit
Next:
  • Play
  • Previous
  • Next
1/2
 

Njoftim

Njoftim

E vecanta e Ballkonit:

Nga Ballkoni i Dajtit ju do te keni nderthurjen e dy pejsazheve shume te bukura: Malit te Dajtit si dhe te qytetit te Tiranes. PAMJA MADHESHTORE qe te ofron Ballkoni I Dajtit eshte nje bonus absolut per kedo qe vjen ne restorantin tone ne cdo stine.

Na ndiqni ne:

 

 

Kontakt

Ballkoni Dajtit
Stacioni i siperm i teleferikut
Parku "DAJT"

Per informacione dhe rezervime ju lutem kontaktoni:
Rezervimet e Restorantit Ballkoni I Dajtit:
Tel:  +355 67 40 11 021
E-mail: rezervime@ballkonidajtit.com